Demeter

Welkom bij de online training Demeter!

Deze week verdiep je je dagelijks in Demeter, de godin van het graan. Je leert haar kracht herkennen, versterken en inzetten in jouw leven. Demeter in een vrouw vandaag de dag staat voor de zorgzame vrouw en moeder. Het activeren van jouw innerlijke Demeter, helpt je om geduldig en onbaatzuchtig te zijn.

Je kunt meteen aan de slag!

Vandaag ontvang je een videoles over Demeter (les 1), waarin ik je vertel over haar mythologie en haar betekenis in het leven van vrouwen vandaag de dag. Ook ontvang je vanaf vandaag iedere dag een themales (les 2 t/m 8). De themalessen bestaan uit een korte inleiding, en opdrachten met vragen om bij stil te staan en oefeningen om te doen.  Je kunt er voor kiezen om alle opdrachten te doen, of enkele. Het gaat erom dat je Demeter en de rol die ze speelt in jouw persoonlijkheid en leven, gaat herkennen en inzetten.

Je krijgt toegang tot de lessen door in te loggen met je account op www.machteldstakelbeek.nl en rechts bovenaan te klikken op ‘login cursist’.
In de afsluitende evaluatieles krijg je een aantal reflectievragen over de betekenis van de godin Demeter in jouw leven. Vul deze vragen in. Heb je gekozen voor de training met feedback, dan ontvang je van mij feedback op jouw antwoorden.
In de besloten Facebookgroep ‘Godinnen van Binnen’ vind je bonusmateriaal ter inspiratie, kun je je ervaringen delen en vragen stellen.

Spel der godinnen – coachingskaarten voor vrouwen

De themalessen corresponderen met de themakaarten uit het Spel der godinnen – coachingskaarten voor vrouwen. Die kun je erbij gebruiken, ook als de online training is afgelopen. Je houdt namelijk ook na de training altijd toegang tot de lessen. Heb je de coachingskaarten nog niet? Je kunt ze hier bestellen.

Delen?

De videolessen en de themalessen zijn alleen bedoeld voor deelnemers aan de online training en dus uitdrukkelijk niet bedoeld om te delen, niet op internet en niet via e-mail. Het getuigt van respect voor de maker van de training om zorgvuldig en vertrouwelijk om te gaan met het trainingsmateriaal. Ben je enthousiast over de training, dan vind ik het fantastisch als je dit deelt in jouw sociale netwerk. Wil je de training gebruiken in jouw training – of coachingspraktijk, dan ga ik graag een samenwerking met je aan. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Veel plezier en succes met de training!

Machteld

Modules