Machteld Stakelbeek

Psycholoog, coach, spreker, auteur

Specialist in relaties, leiderschap en levenskunst

Psycholoog, coach, spreker, auteur

Specialist in relaties, leiderschap en levenskunst

Professioneel

Met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van individuen, stellen en groepen, kom ik snel tot de kern van de zaak. Sinds 1995 ben ik zelfstandig gevestigd. Vanuit mijn eigen praktijk werk ik als ‘huispsycholoog’ voor diverse bedrijven. Vaste opdrachtgevers zijn onder andere De Baak en HumanCapitalCare. Bij grotere trajecten of voor doorverwijzing beschik ik over een netwerk van vakkundige collega’s. Ik ben geregistreerd bij het Nederlands Instituut voor Psychologen als Registerpsycholoog NIP|Arbeid & Organisatie.
Mijn stijl van werken combineert traditionele met onconventionele werkvormen. Dit geeft vaak verrassende en verhelderende resultaten. Ik maak gebruik van onder andere cognitieve therapie, EMDR, EFT, voice-dialoque, appreciative inquiry en systemisch werken.
Door mijn spiegel vergroot je je zelfbewustzijn én vertaal je dit in actie naar je dagelijkse praktijk.

Recente opdrachtgevers:

Rabobank, KPN, Gemeente Barendrecht, Gemeente Hoeksche Waard, Bayards Aluminium Constructies Group B.V., Gemeente Krimpenerwaard, Gemeente Zuidplas, Achmea, Siers, De Baak, TweeStedenZiekenhuis, ASVZ, Avans, UWV, van Oord, TanteLouise-Vivensis, De Hypotheker, Scheepvaart- en Transportcollege, Koraalgroep, Hout- en Meubileringscollege.

Psychologiepraktijk Machteld Stakelbeek

Persoonlijk

Ik ben getrouwd met Patrick en moeder van twee (bijna) volwassen zonen.
Mijn familie bestaat uit een kleurrijk mozaïek van gebroken en weer aan elkaar gelijmde gezinnen. Vandaar mijn fascinatie voor relaties. Ik heb zowel persoonlijk als professioneel ruime ervaring met de bijzondere dynamiek van samengestelde gezinnen.

Als moeder, partner en ondernemer probeer ook ik alle ballen in de lucht te houden. Soms valt er eentje. Dan raap ik hem weer op. In het vinden van balans in mijn eigen leven heeft het werken met de archetypische godinnen me al vele aha-momenten opgeleverd.