Spel der Godinnen

Voor iedere vrouw die zich persoonlijk en professioneel wil ontwikkelen en voor coaches die met deze vrouwen werken

Hoe blijf je vandaag de dag in balans als vrouw? Als je werk, kind, relatie, sociale contacten, huishouden, hobby’s wilt combineren en daarbij ook nog lekker in je vel wilt blijven zitten?

Herken je de situatie dat je een keuze hebt gemaakt voor het één, maar toch een verscheurd gevoel blijft houden? Of dat je niet tot een besluit kunt komen, omdat je heen en weer geslingerd wordt door verschillende gedachten en emoties?

Reken maar dat de godinnen in jou zich op dat moment roeren. Het Spel der Godinnen geeft je inzicht in de werking van deze innerlijke krachten. De godinnen uit de Griekse mythologie staan symbool voor deze krachten, die in iedere vrouw aanwezig zijn.

Het Spel der Godinnen laat alle godinnen in jou spreken, zodat je zelf het roer in handen kunt nemen. Je kunt de godinnen dan beschouwen als een innerlijke Raad van Advies, waarvan jij de voorzitter bent.

athena  artemishera persephonehestia aphroditedemeter

Speel het Spel der Godinnen

Speel het spel en vind antwoorden op jouw vragen. Geef een stem aan de verschillende godinnen in jou, en laat het spel jou op een diepere laag brengen; daar waar je de antwoorden in jezelf kunt vinden. Zo krijg je heldere inzichten in en oplossingen voor jouw dilemma’s.

Spel der Godinnen
Wil je de godinnen écht goed leren kennen? Volg dan mijn online-programma ‘Godinnen van Binnen’.

Maak uitgebreid kennis met de godinnen en de rol die ze in jouw leven spelen. In zeven weken ontdek je alle aspecten van jouw vrouwelijke persoonlijkheid en leer je de kwaliteiten van de godinnen inzetten in jouw leven. Per week leer je een godin kennen, de rol die ze speelt in jouw leven, hoe en wanneer je deze godin kunt activeren en inzetten. Zeven weken lang ontvang je iedere week een videoles over een godin en leuke en uitdagende opdrachten om deze godin aan den lijve te ervaren.

  • Maak diepgaand kennis met jouw godinnen van binnen
  • Ontdek jouw talenten en schaduwkanten
  • Leer jezelf en je relaties met anderen beter begrijpen
  • Word de heldin in je eigen levensverhaal
  • Versterk jouw innerlijk leiderschap
  • Ontwikkel alle aspecten van je persoonijkheid
  • Vind meer balans in je leven

Ga vandaag nog van start met de online training Godinnen van binnen. 

Wil je als coach of trainer aan de slag met de godinnen? Neem dan contact met mij op voor een programma op maat

 

“I appreciate what you have done with Goddesses in Everywoman –creating the deck of goddess cards with carefully chosen phrases, and finding a way to invite synchronicity to take part in helping women find these qualities in themselves”
Jean Bolen - Godinnen in elke vrouw
Jean Bolen

auteur van Goddesses in Everywoman

“Het Spel der Godinnen is voor mij een heel mooie, speelse en inzicht gevende tool om psychologische processen en dilemma’s van vrouwen te verhelderen.
Ik gebruik deze coachingskaarten regelmatig en met veel plezier in mijn gesprekken met vrouwen en bij workshops.”
Carla Schellings

psycholoog