Mij boeken voor een presentatie?

Ik verzorg met plezier een inspirerende en interactieve lezing in uw organisatie of netwerk over o.a.:

Goede relaties werken zo!

Een interactieve lezing of workshop op maat over succesvolle (werk)relaties. Machteld Stakelbeek daagt de deelnemers uit om hun (werk)relaties te verbeteren aan de hand van de vijf principes voor goede relaties. Een hartverwarmende en verbindende bijeenkomst voor bedrijven en symposia.

Persoonlijk leiderschap in zeven stappen

‘Mastering others is strength. Mastering yourself is true power’ (Lao Tzu). Goed leiderschap vraagt op de eerste plaats om persoonlijk leiderschap. In deze lezing of workshop worden de zeven stappen naar persoonlijk leiderschap op een interactieve manier doorlopen en aan den lijve ervaren.

Persoonlijk leiderschap voor vrouwen

Leer krachtig te functioneren en tegelijkertijd trouw te blijven aan je vrouwelijke natuur. In deze interactieve lezing of workshop voor vrouwen, neem Machteld Stakelbeek de deelnemers mee op een proeverij van inzichten en oefeningen over persoonlijk leiderschap. Een inspirerend evenement voor vrouwelijke professionals.

Werken met godinnen

In deze presentatie laat Machteld Stakelbeek zien hoe de godinnen uit de Griekse mythologie nog steeds springlevend zijn in de psyche van vrouwen van vandaag. Wat is bijvoorbeeld de invloed van de doelgerichte en onafhankelijke Artemis? Hoe maak je gebruik van de strategische inzichten van de slimme Athena?
Welke rol speelt de sensuele en creatieve Aphrodite?
Machteld borduurde voort op Jean Bolens ‘Godinnen in elke vrouw’ en ontwikkelde het Spel der godinnen – coachingskaarten voor vrouwen.
In deze interactieve presentatie laat zij op speelse wijze de ‘godinnen van binnen’ aan het woord. Ze combineert daarbij voice dialoque, systemisch werk en een heus godinnenorakel! Dan zie je voor je hoe de godinnen van binnen conflicten en dilemma’s veroorzaken én hoe je die op kunt lossen.

Deze workshop is ook interessant voor mannen die meer willen begrijpen van de vrouwen om zich heen en/of van hun eigen vrouwelijke kanten.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden of boek mij via:

teeuwengroep

zijspreekt

 

 

 

 

Uw spreker
Machteld Stakelbeek - presentatiesMachteld Stakelbeek is specialist op het gebied van relaties en leiderschap.

Haar aanpak is persoonlijk, professioneel en positief. Zij richt zich op het versterken van zowel persoonlijke als zakelijke relaties. Zij legt snel de vinger op de zere plek, met oog en hart voor mens en organisatie.

Met ruim 25 jaar ervaring als psycholoog, trainer en coach, heeft zij een schat aan ervaring opgedaan met het begeleiden van leidinggevenden op alle niveaus en in alle sectoren. Zij is geregistreerd als Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie.

Publicaties:
Boek: Goede relaties werken zo! 5 principes om je persoonlijke en zakelijke relaties te versterken (Van Duuren Media, januari 2014)

Spel der godinnen – coachingskaarten voor vrouwen (2012)