Godinnen van binnen

 

Zeven godinnen, zeven weken

Elke week staat in het teken van een van de zeven godinnen. De eerste drie weken komen de onafhankelijke godinnen aan bod: Artemis, Athena en Hestia. Zij zetten je in je kracht, helpen je om strategisch te denken en je rust te bewaren.
De drie weken erop staan in het licht van de kwetsbare godinnen: Hera, Demeter en Persephone, Van hen leer je hoe krachtig jouw kwetsbaarheden zijn. Zij helpen je om je open te stellen en je te verbinden met anderen.
De laatste week staat in het teken van de godin van de liefde en de schoonheid: Aphrodite. Zij helpt je om lief te hebben te genieten van het leven.

 

Je kunt meteen aan de slag!

Je krijgt toegang tot de lessen door in te loggen met je account op www.machteldstakelbeek.nl en rechts bovenaan te klikken op ‘login cursist’. De training bestaat uit videolessen, themalessen en evaluaties.

Iedere week ontvang je de lessen over de godin die in die week centraal staat. Bekijk eerst de videoles. In de videoles vertel ik je over haar mythologie en de betekenis van deze godin in het leven van vrouwen vandaag de dag. Ook ontvang je zeven themalessen die deze godin in jou activeren. De themalessen bestaan uit een korte inleiding, en opdrachten met vragen om bij stil te staan en oefeningen om te doen. Je kunt bijvoorbeeld dagelijks een themales doen. Je kunt er voor kiezen om alle opdrachten van de les te doen, of enkele. Het gaat erom dat je de specifieke godin en de rol die ze speelt in jouw persoonlijkheid en leven, gaat herkennen en inzetten.
In de evaluatieles krijg je een aantal reflectievragen over de betekenis van de godin in jouw leven. Vul deze vragen in. Heb je gekozen voor de training met feedback, dan ontvang je van mij feedback op jouw antwoorden.
In de besloten Facebookgroep ‘Godinnen van Binnen’ vind je bonusmateriaal ter inspiratie, kun je je ervaringen delen en vragen stellen.

 

Spel der godinnen – coachingskaarten voor vrouwen

De themalessen corresponderen met de themakaarten uit het Spel der godinnen – coachingskaarten voor vrouwen. Die kun je erbij gebruiken, ook als de online training is afgelopen. Je houdt namelijk ook na de training altijd toegang tot de lessen. Heb je de coachingskaarten nog niet? Je kunt ze hier bestellen.

 

Delen?

De videolessen en de themalessen zijn alleen bedoeld voor deelnemers aan de online training en dus uitdrukkelijk niet bedoeld om te delen, niet op internet en niet via e-mail. Het getuigt van respect voor de maker van de training om zorgvuldig en vertrouwelijk om te gaan met het trainingsmateriaal. Ben je enthousiast over de training, dan vind ik het fantastisch als je dit deelt in jouw sociale netwerk. Wil je de training gebruiken in jouw training – of coachingspraktijk, dan ga ik graag een samenwerking met je aan. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Veel plezier en succes met de training!

Machteld

Godinnen van binnen: e-cursus

Modules